به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی آذرکیش بعدازظهر چهارشنبه در همایش کارآفرینی در بهشهر افزود: بیش از ۲۶۰ رشته مهارت در هنرستانهای مختلف کشور آموزش داده میشود که بهروز شدن رشتهها متناسب با نیاز جامعه در دستور کار است.
وی اظهار داشت: آموزشهای رسمی مهارتی تا سطح دیپلم بر عهده وزارت آموزشوپرورش و در سطح بالاتر از دیپلم بر عهده وزارت علوم است و آموزشهای غیررسمی توسط سازمان فنی و حرفهای و سایر نهادها و وزارتخانهها انجام میشود و در این راستا تلاش داریم تا آموزشهای مهارتی را از مدارس ابتدایی در دستور کار قرار دهیم.
وی بابیان اینکه مهارتهای هنرستانی دورریختنی نیستند، یادآور شد: تاکنون توجه به تحصیل موردتوجه بود و اکنون بعد از گذر از این دوران، برای افراد بالاتر از سن واجب التعلیم، آموزشهای غیررسمی متناسب با نیاز بازار کار پیشبینی میشود.
این مسئول ادامه داد: آموزش برای بکار بستن از مسائلی است که امروزه ملاک استعداد برتر، هوش چندگانه است و در این راستا حرفهآموزی با ویژگی کارآفرینان و مهارت موردتوجه است و این دغدغه در مازندران بهطورجدی دنبال میشود.
مدیرکل دفتر آموزشهای کاردانش وزارت آموزشوپرورش گفت: آموزش مهارتی دارای ارزش است و نخبگان کارودانش و فنی همسطح سایر نخبگان است ودر ابلاغ سیاستهای اشتغال و اقتصاد مقاومتی، توسعه آموزش مهارتی تأکید شده است و وظیفه ما تقویت این فرهنگ، بهعنوان کار بنیادی است.
وی بیان داشت: استقلالطلبی، خلاقیت، نواوری و... از ویژگی کارآفرین است که هنرجویان باید اعتمادبهنفس و خلاقیت را بروز دهند و حتی یک مورد مشاهده نشد هنرجویی که به فنی و کارودانش بیاید ناراحت باشد و قبول نداشته باشد بلکه دانش آموزانموفقی در المپیادها داریم.
مدیرکل دفتر آموزشهای کاردانش وزارت آموزشوپرورش گفت: علاقه، استعداد، نیاز جامعه و امکان اجرا باید برای ادامه تحصیل موردتوجه باشد و ۲۱ هنرستان و ۳ هنرستان غیرانتفاعی در بهشهر است و مهارتهای هنرستانها دورریختنی نیست و اینان نخبههای برتر مهارتی ما هستند.
نظر شما